Venda de peix i marisc fresc al Mercat del Guinardó (parada 17). Truca'ns: 93 347 87 35
LLuç al forn amb ceba i tomaquèt
Lluç al forn amb ceba i tomàquet
Ingredients:
* LLuç
* Tomàquet
* Ceba
* Una fulla de llorer
* Patates
* Una mica de brou
Aquest plat és molt fàcil de preparar. En molt poc temps de feina cuines un plat deliciós.
Escalfes el forn prèviament a 180º, i en una safata col.loques les patates, el peix, la fulla de llorer, la ceba i el tomàquet tallat a trossets, li tires la mica de brou per sobre i ja està. Tot sol s'anirà coent amb el suc del brou, aproximadament uns 45 minuts.
Si arribes amb el temps just per dinar, pots deixar ja cuites i preparades les patates per un costat, i el tomàquet, la ceba i el llorer per l'altre i només cal posar-ho tot al forn 10 minuts, el temps de coure el peix.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada