Sardines en escabetx |
Ingredients:
- alls
- Oli
- Vinagre
- Llorer i Farigola
- Pebre vermell dolç
- Herbes d’escabetx
En aquest cas hem triat les sardines, però també es pot fer amb tonyina, bonítol i verat.
S’enfarina i es fregeix una mica la sardina, (o el peix que hàgim triat ) i es retira a una cassola de fang. En l’oli que ha quedat a la paella s’hi fregeixen els alls amb la pell, partits per la meitat. A continuació s’hi posa el llorer, la garigola i les herbes d’escabetx. Es remena bé i s’afegeix una cullerada de pebre vermell dolç (s’ha d’anar amb compte que no es cremi), s´afageix la mateixa quantitat de vinagre que d’oli que hagi quedat a la paella, (tinguen amb compte que han de quedar las sardines ben cobertes perque no s’assequin). Es recomanable tancar el foc abans de tirar-hi el vinagre. S´afageix aquesta barreja a la cassola de fang on havíem deixat les sardines, es tapa i es deixa reposar unes hores.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada