Pàgines

Sardines en escabetx

Sardines en escabetx

 Ingredients: 


  • alls
  • Oli
  • Vinagre
  • Llorer i Farigola
  • Pebre vermell dolç
  • Herbes d’escabetx 

 En aquest cas hem triat les sardines, però també es pot fer amb tonyina, bonítol i verat.

S’enfarina i es fregeix una mica la sardina, (o el peix que hàgim triat ) i es retira a una cassola de fang. En l’oli que ha quedat a la paella s’hi fregeixen els alls amb la pell, partits per la meitat. A continuació s’hi posa el llorer, la garigola i les herbes d’escabetx. Es remena bé i s’afegeix una cullerada de pebre vermell dolç (s’ha d’anar amb compte que no es cremi), s´afageix  la mateixa quantitat de vinagre que d’oli que hagi quedat a la paella, (tinguen amb compte que han de quedar las sardines ben cobertes perque no s’assequin). Es recomanable tancar el foc abans de tirar-hi el vinagre. S´afageix  aquesta barreja a la cassola de fang on havíem deixat les sardines, es tapa i es deixa reposar unes hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada